Zomerfeesten 2018: nog maar….

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Programmering bands en acts Vierdaagse feesten 2018

Kinderprogramma Van Ouds Kidsclub 2018

Borreltafel of eigen taptafel reserveren?

Persbericht 2 juli 2018

Van Ouds maakt de Nijmeegse Vierdaagsefeesten interactief

Zelf bepalen welke muzikant een solo moet gaan spelen? Meestemmen op jouw favoriete nummer? Uitkiezen welk nummer een van de bands toch zeker moet gaan spelen? Dat kan allemaal op het Van Ouds Plein tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Met behulp van een slimme stem-app kan iedereen straks namelijk via zijn of haar telefoon invloed uitoefenen op wat er op één van de drie podia moet gaan gebeuren. Maximaal interactief dus en daarmee nog meer gezelligheid en feest in de Augustijnenstraat.

Levende jukebox op Van Ouds Plein

Van Ouds Plein – het meest muzikale plein van Nijmegen – maakt van de 30 live optredens dit jaar tijdens de Vierdaagsefeesten één grote levende jukebox. Het publiek bepaalt zo onder andere mede welke nummers er worden gespeeld of wie er een spetterende solo moet gaan spelen. Via een simpele app op de smartphone kan iedereen meedoen. Het resultaat ziet het publiek direct via een van de grote TV-schermen op en rond de drie podia.

Bandprogrammering

De vaste bezoekers weten inmiddels dat Café Van Ouds tijdens de Vierdaagsefeesten altijd zorgt voor een topprogrammering. Zo presenteert men op één van de drie podia onder meer De Grote Karaokeshow, The Charts, Straight on Stage, Brood op de plank en natuurlijk ook weer de in Nijmegen weredberoemde band Bart & Alex. Maar dat is zeker niet alles. Ruim 30 live acts geven acte de présence en elke dag vanaf 14.30 uur kan het publiek ononderbroken genieten van geweldige bands, enthousiaste muzikanten en ’s avonds een prachtige lichtshow met – als het donker wordt – verschillende bijzondere effecten . En dat alles gepresenteerd door de enige echte Happy Miel.

Biertap

Terwijl je luistert naar aan van de live acts je eigen biertje tappen? Ook dat kan bij Van Ouds. Reserveer dan één van de zelftaps en tap er lekker op los samen met je vrienden. Makkelijk en gezellig!

Van Ouds Kidsclub

Bij Café Van Ouds denken ze niet alleen aan de bier- en muziekliefhebber, maar ook aan de kleintjes. En daarom is dit jaar de Van Ouds Kidsclub weer van de partij. Tussen 14.30 en 17.30 kunnen kinderen meedoen aan tal van spelletjes, wordt er geschminkt, kunnen ze zelf limonadetappen uit de ranjakabouter en is er een knutselhoek. En dat alles onder de enthousiaste begeleiding van het Van Ouds Animatieteam.

Een impressie van de locatie

De Nijmeegse Vierdaagsefeesten zijn een jaarlijks terugkerend evenement dat sinds 1970 gehouden wordt in de week van de Nijmeegse Vierdaagse. Dat is de derde volle week van juli. Tot 1998 heette het evenement de Zomerfeesten, maar die naam is vervangen door Vierdaagsefeesten om voor de buitenstaanders de link met de wandelmars te vergroten. In de volksmond spreekt men soms nog wel van “de zomerfeesten”.

Tijdens dit evenement treden er in de gehele binnenstad van Nijmegen diverse artiesten op, in zeer uiteenlopende muziekstijlen. Jaarlijks trekken de Nijmeegse Vierdaagsefeesten meer dan 1,4 miljoen bezoekers.

Persbericht 11 juni 2018

Van Ouds plein breidt fors uit en zoekt zangtalent voor Nijmeegse Vierdaagsefeesten

Voor het vijfde jaar op rij bouwt Café Van Ouds tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten een groot feest op haar locatie in de Augustijnenstraat in Nijmegen. Met Vierdaagse als Van Ouds wordt wederom uitgepakt: de feestlocatie wordt fors uitgebreid met een derde podium, een extra grote tent en 2 gezellige terrassen. Dat alles onder de nieuwe naam: Van Ouds Plein! Wat blijft is het enorme aanbod aan live muziek: elke dag tussen 14.30 en 00.30 uur zijn er minimaal 4 live acts van naam en faam te horen en te zien op een van de drie podia. Op maandagavond 16 juli is traditiegetrouw De Grote Karaokeshow van de partij. Deze succesvolle band is op zoek naar Nijmeegse zangtalent dat maandagavond op het hoofdpodium een nummer live mee wil komen zingen. Ben jij dé aangewezen persoon dit te doen, of ken je iemand die dit absoluut (niet) moet doen? Tag de personen die dit niet mogen missen in het Vierdaagse als Van Ouds event op Facebook en grijp je kans op maandag 16 juli. Ben je dit jaar van plan iemand op een bijzondere manier ten huwelijk te vragen? Geen probleem, het is allemaal mogelijk tijdens Vierdaagse als Van Ouds!

Van Ouds Plein

De vaste bezoekers weten dat de feestlocatie van Café Van Ouds in de afgelopen jaren tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten flink is gegroeid. Logisch ook want steeds meer feestgangers weten hun weg te vinden naar deze bijzondere locatie met ruim 25 live acts van hoog niveau. De locatie wordt dit jaar weer een stukje groter en we voegen een derde podium toe om zo de interactie met het publiek nog verder te kunnen vergroten. Nieuw zijn de twee gezellige terrassen waarmee de locatie wordt uitgebreid. Wandelaars en andere feestgangers kunnen hier onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de unieke sfeer. Er wordt onder andere een Vierdaagse Speciaalbier Arrangement geserveerd waarmee je heerlijk kan genieten van de lekkerste speciaalbieren. Dit alles onder de noemer: Van Ouds Plein: het meest muzikale plein van Nijmegen!

De Grote Karaokeshow zoekt zangtalent

De trouwe fans hebben de datum al aangekruist in hun agenda: traditiegetrouw is De Grote Karaokeshow weer present op de maandagavond van ‘De Feesten’. Deze keer dus op maandag 16 juli. Voor wie ze kent weet dat de mannen en vrouwen van deze inmiddels nationaal bekende en veelgevraagde band er altijd een geweldig feest van maken. En het plezier wordt nog een stukje groter met de deelname van getalenteerde zangers en zangeressen. Jong, oud, man of vrouw: iedereen die kan zingen wordt daarom uitgenodigd om op het hoofdpodium te komen meezingen met De Grote Karaokeshow.

Huwelijksaanzoek op unieke locatie?

Twee jaar geleden vond er op de vrijdagavond een bijzonder moment plaats: onder enthousiaste aanvoering van spreekstalmeester Happy Miel werd er een spontaan huwelijksaanzoek gedaan. En ze zei ‘ja’! En afgelopen jaar was er diezelfde laatste avond weer zo’n emotioneel moment en ging de aanstaande bruidegom voor zijn geliefde op z’n knieën. En ook nu met succes. Driemaal is scheepsrecht vindt Café Van Ouds en daarom is men op zoek naar kandidaten voor een huwelijksaanzoek. Van Ouds belooft er iets heel bijzonders van te gaan maken. Een unieke kans dus voor een onvergetelijk moment. Ben je van plan dit te doen? Stuur een bericht naar Café Van Ouds op Facebook.