Zomerfeesten 2019: nog maar….

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Programmering bands en acts Vierdaagse feesten 2019

Nijmegen Has Talent

Kinderprogramma Van Ouds Kidsclub 2019

Borreltafel of eigen taptafel reserveren?

Persbericht 1 juni 2019

Van Ouds Plein tijdens Vierdaagsefeesten op zoek naar nieuw talent

Bij Café Van Ouds is het tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten opnieuw groot feest. Op de oergezellige locatie in de Augustijnenstraat in Nijmegen wordt er traditiegetrouw flink uitgepakt met drie podia, een enorm aanbod aan geweldige live bands, de Van Ouds Kidsclub, de populaire entertainer Happy Miel en het speciale vrijdagavondmoment met – hopen we – voor het vierde jaar op rij een huwelijksaanzoek. Nieuw dit jaar is de zoektocht naar nieuw talent die Café Van Ouds organiseert onder de noemer Nijmegen Has Talent. Iedereen vanaf 6 jaar met een uniek talent krijgt op het Van Ouds Plein de kans om zichzelf te presenteren aan het publiek en maakt daarmee kans om op vrijdagavond voor een bomvol plein op jacht te gaan naar één van de twee hoofdprijzen.

Van Ouds Plein

Jaarlijks weten steeds meer feestgangers de weg te vinden naar het Van Ouds Plein in de Augustijnenstraat in Nijmegen. 6 jaar geleden gestart met 1 podium en een kleine tent, is deze locatie ondertussen niet meer weg te denken uit het feestgedruis tijdens het feest der feesten. Een sfeervolle tent, ruim 25 live acts van hoog niveau, drie podia, volop interactie met entertainer Happy Miel, lekkere speciaalbieren, de schoonste en gezelligste toiletten van de hele stad en altijd iets nieuws en bijzonders te beleven. Dit alles onder de noemer: Van Ouds Plein: het meest muzikale plein van Nijmegen!

Nijmegen Has Talent

Van Ouds biedt talent een podium tijdens de Vierdaagsefeesten. Traditiegetrouw doen we dat onder andere met De Grote Karaokeshow op de inmiddels roemruchte maandagavond van ‘De Feesten’. Deze keer dus op maandag 15 juli. Jong, oud, man of vrouw: iedereen die kan zingen wordt daarom uitgenodigd om op het hoofdpodium te komen meezingen met De Grote Karaokeshow. Ook worden jaarlijks talentvolle bands uitgenodigd om zich aan te melden voor een optreden tijdens het middagprogramma. Tijdens de afgelopen editie in 2018 meldden zich maar liefst 180 bands aan.

Nieuw dit jaar is de talentenjacht Nijmegen Has Talent. Deze spannende wedstrijd is bestemd voor iedereen die er altijd al van heeft gedroom om tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten op het podium te staan. Bij Nijmegen Has Talent wordt in twee leeftijdscategorieën – jeugd (t/m 14 jaar) en volwassenen – gezocht naar een nieuw uniek talent. Iedereen vanaf 6 jaar mag meedoen en het talent van een deelnemer mag uit van alles bestaan: zingen, dansen, goochelen, acrobatiek, rappen, jongleren of welk ander bijzonder iets dan ook.

De voorrondes vinden plaats in de Vierdaagseweek met als apotheose De Grote Finale op vrijdag 19 juli. De winnaars van de voorrondes presenteren zich dan aan de jury voor een bomvolle feestlocatie bij Café Van Ouds. En unieke belevenis met voor de winnaars in de categorie kinderen een prachtige geldprijs van € 100 en in de categorie volwassenen maar liefst € 250.

Via de website  www.cafevanoudsnijmegen.nl/nijmegenhastalent kan iedereen met een bijzonder talent zich aanmelden voor Nijmegen Has Talent. De inschrijving staat open tot 1 juli 2019.

Wanneer         13 – 19 juli 2019

Tijd                  Elke dag vanaf 14.30 kinderprogramma, Nijmegen Has Talent en live muziek

Locatie             Van Ouds Plein, Augustijnenstraat 33

Toegang          Gratis

Meer informatie:

Over Café Van Ouds
In het voorjaar van 2013 heeft Café van Ouds haar deuren geopend in hartje centrum Nijmegen. Bij Café van Ouds kun je authentiek genieten. Café van Ouds is een bruin café zoals een bruin café bedoeld is. Een café dat het midden houdt tussen een uitgebreid speciaalbieraanbod, de meest geweldige wijnen en het gevoel van een huiskamer.

De combinatie van gezelligheid, een enthousiast team en de prachtige locatie hartje centrum maakt Café van Ouds tot een begrip in Nijmegen!

Vierdaagsefeesten bij Café Van Ouds van 13 tot en met 19 juli 2019

Augustijnenstraat 33 in het centrum van Nijmegen. Entree is gratis
Meer informatie via
www.zomerfeestennijmegen.nl

———————————————————————————————————

Een impressie van de locatie

De Nijmeegse Vierdaagsefeesten zijn een jaarlijks terugkerend evenement dat sinds 1970 gehouden wordt in de week van de Nijmeegse Vierdaagse. Dat is de derde volle week van juli. Tot 1998 heette het evenement de Zomerfeesten, maar die naam is vervangen door Vierdaagsefeesten om voor de buitenstaanders de link met de wandelmars te vergroten. In de volksmond spreekt men soms nog wel van “de zomerfeesten”.

Tijdens dit evenement treden er in de gehele binnenstad van Nijmegen diverse artiesten op, in zeer uiteenlopende muziekstijlen. Jaarlijks trekken de Nijmeegse Vierdaagsefeesten meer dan 1,4 miljoen bezoekers.