Groots pakken we uit in 2017 met constant live muziek vanaf 2 podia, een kinderprogramma, een Nijmeegse dag een muziekbingo en verrassend vermaak!

Bij Cafe van Ouds trappen we dagelijks om 14:30 uur af met een stevig programma dat je niet meer loslaat. Meerdere bands geven acte de présence en wisselen elkaar af vanaf twee podia.  Happy Miel zal u begeleiden door het programma van bands, special effects en verassende acts. Bij van Ouds swingende live bands met guilty pleasure podium komen kneiters van hits voorbij waarvan je eigenlijk niet durft toe te geven dat je ze geweldig vindt. Doordat er meerdere podia zijn, valt het nooit stil in de Augustijnenstraat en is het non-stop feest. Dat is uniek in Nijmegen.

In de vroege middag vanaf 14 uur zijn de kleinste Nijmegenaren van harte welkom voor een speciaal kids programma. Onder professionele begeleiding worden de kinderen vermaakt met verassende spelletjes.

Alleen de allerbeste bands en meest spraakmakende acts zullen acte de présence geven op het Van Ouds podium tijdens de Zomerfeesten van 2017. Hieronder vind je een overzicht van bands die spelen die op onze podia in de Augustijnenstraat (tussen de Grote markt en Plein ’44) spelen.

Bekijk onderstaand het programma van 2017 – met speciale aandacht voor zaterdag en zondag

Zaterdag: Van Ouds MuziekBingo met Juffrouw Evergreen  15 juli | 14:00 – 15:30 uur

Bingo kennen we allemaal. Het is van alle tijden en voor veel mensen een gezellig spel met de spanning van de eerste deelnemer met een volle bingokaart. Nog veel leuker wordt zo’n bingo als de getallen worden vervangen door muzieknummers.

Je kunt ze vaak wel mee neuriën, maar welke groep was het ook al weer? En de titel van het nummer… geen idee! Goud van Oud, Toppop, Op Volle Toeren, De Muzikale Fruitmand, Arbeidsvitaminen en MTV…. Het komt allemaal voorbij tijdens de Van Ouds MuziekBingo.

Wie het beste bij de (muziek)les blijft herkent ze. Niet alleen op het gehoor, maar ook op je muziekbingokaart. De hits worden live gespeeld door de bekende Nijmeegse troubadour Juffrouw Evergreen. Van klassiekers uit de jaren 50 tot actuele hits: het komt allemaal voorbij.

De MuziekBingo is geschikt voor alle leeftijden. Met name ook de wat oudere Nijmegenaren nodigen we van harte uit om mee te komen spelen. We hebben gezellige zitjes met comfortabele stoelen, onze gastheren en – vrouwen komen aan tafel voor uw bestelling en we zorgen dat de advocaat koud staat. En we zouden Van Ouds niet zijn als we niet zouden zorgen voor mooie prijzen.

Deelname aan de Van Ouds MuziekBingo is gratis. Een bingokaart krijgt u bij uw drankje.

 

Zondag Nimweegse Dag – Voor Nijmegenaren, door Nijmegenaren 16 juli 14.30 – 00.00 uur

Tijdens de Vierdaagsefeesten is de stad vol met gasten die niet in Nijmegen wonen. Zorgt voor een geweldige sfeer en we zijn er als Nijmegenaren natuurlijk hartstikke trots op dat we al deze gasten mogen verwelkomen in de mooiste stad van Nederland. Maar natuurlijk is het ook een feestje voor ons Nijmegenaren zelf. Voor veel inwoners van de stad is de vierdaagseweek immers de mooiste week van het jaar!

Hoogste tijd daarom- vinden wij bij Van Ouds – voor een Nimweegse dag. Op zondag 16 juli wordt onze locatie omgetoverd door een regelrechte Nijmeegse feestarena met op de diverse podia allemaal Nijmegenaren: muzikanten, presentatoren, zangers, hoogleraren enzovoort.

Wat u mag verwachten?

  • De beste studentenband van Nijmegen: de BAB
  • Nijmeegs topduo Bart & Alex
  • Speedcolleges van inspirerende hoogleraren van de Radboud Universiteit Nijmegen. Bas Bloem en Rene ten Bos zullen spreken deze middag.
  • Nijmeegs meest energieke entertainer Happy Miel
  • Op en top Nijmeegse Mystery Guest

Weest van harte welkom! Ech wel!