Groots pakken we uit in 2019 met doorlopend live muziek vanaf 3 podia, een kinderprogramma en nieuw dit jaar: NIJMEGEN HAS TALENT!

Bij Cafe van Ouds trappen we dagelijks om 14:30 uur af met een stevig programma dat je niet meer loslaat. Meerdere bands geven acte de présence en wisselen elkaar af vanaf drie podia.  Happy Miel zal u begeleiden door het programma van bands, special effects en verassende acts. Bij van Ouds swingende live bands met guilty pleasure podium komen kneiters van hits voorbij waarvan je eigenlijk niet durft toe te geven dat je ze geweldig vindt. Doordat er meerdere podia zijn, valt het nooit stil in de Augustijnenstraat en is het non-stop feest. Dat is uniek in Nijmegen.

In de vroege middag vanaf 14 uur zijn de kleinste Nijmegenaren van harte welkom voor een speciaal kids programma. Onder professionele begeleiding worden de kinderen vermaakt met verassende spelletjes.

Nijmegen Has Talent is een spannende wedstrijd bestemd voor iedereen die er altijd al van heeft gedroom om tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten op het podium te staan. Bij Nijmegen Has Talent wordt in twee leeftijdscategorieën – jeugf (t/m 14 jaar) en volwassenen – gezocht naar een nieuw uniek talent. Iedereen mag meedoen en het talent van een deelnemer mag uit van alles bestaan: zingen, dansen, goochelen, jongleren of welk ander bijzonder iets dan ook.

De voorrondes vinden plaats in de Vierdaagseweek met als apotheose De Grote Finale op vrijdag 19 juli. De winnaars van de voorrondes presenteren zich dan aan de jury voor een bomvolle feestlocatie bij Café Van Ouds. En unieke belevenis met voor de winnaars in de categorie kinderen een praschtige geldprijs van € 100 en in de categorie volwassenen maar liefst € 250.

Alleen de allerbeste bands en meest spraakmakende acts zullen acte de présence geven op het Van Ouds podium tijdens de Zomerfeesten van 2019. Hieronder vind je een overzicht van bands die spelen die op onze podia in de Augustijnenstraat (tussen de Grote markt en Plein ’44) spelen.

Bekijk onderstaand het programma van 2019