Nijmegen Has Talent is een spannende wedstrijd bestemd voor iedereen die er altijd al van heeft gedroom om tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten op het podium te staan. Bij Nijmegen Has Talent wordt in twee leeftijdscategorieën – jeugf (t/m 14 jaar) en volwassenen – gezocht naar een nieuw uniek talent. Iedereen mag meedoen en het talent van een deelnemer mag uit van alles bestaan: zingen, dansen, goochelen, jongleren of welk ander bijzonder iets dan ook.

De voorrondes vinden plaats in de Vierdaagseweek met als apotheose De Grote Finale op vrijdag 19 juli. De winnaars van de voorrondes presenteren zich dan aan de jury voor een bomvolle feestlocatie bij Café Van Ouds. En unieke belevenis met voor de winnaars in de categorie kinderen een praschtige geldprijs van € 100 en in de categorie volwassenen maar liefst € 250.

Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen een filmpje van jouw act op Youtube te zetten. Cafe Van Ouds maakt een selectie van de kandidaten die worden uitgenodigd voor de voorrondes.

 

Aanmelden Nijmegen Has Talent

Deelnamereglement Nijmegen Has Talent

Leuk dat je wil deelnemen aan Nijmegen Has Talent! Ben jij een nieuw talent, ga jij tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten schitteren op het podium van het populaire en drukbezochte Van Ouds Plein en win jij een van de geweldige prijzen?

Voor je aanmelding is het onderstaande belangrijk om te weten we werken met een deelname reglement. Lees hier het reglement:

Privacybeleid Nijmegen Has Talent

Nijmegen Has Talent (hierna te noemen NHT) vindt het van essentieel belang dat de persoonlijke gegevens van de deelnemers met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld en beveiligd. Voorop staat dat wij ons in alle gevallen houden aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Namen, omschrijvingen, foto’s en video’s van deelnemende acts zullen we voor publicitaire doeleinden gebruiken op onze website en sociale media. Ook zullen we deze gebruiken om publiek te laten stemmen op hun favoriete act.

Lees hier het privacy beleid: