“Café van Ouds is een actieve borrelkroeg waar je authentiek kunt genieten van speciaalbier uit één van de 12 taps of 200 bieren van fles. Bij Café van Ouds zijn de speciaalbieren écht speciaal. Laat u verrassen door onze kundige en vlotte bediening en de uitdagende bieren. Daarnaast is Café Van Ouds bij uitstek de plek voor een feestje, borrel en proeverij in het centrum van Nijmegen. Tip: bekijk ook eens onze evenementen kalender om te zien wat binnenkort te beleven valt in Cafe van Ouds!

Wist je dat Café van Ouds naast een gezellige bruine speciaalbierkroeg ook heel goed is in het organiseren van evenementen? Ieder jaar maken we er één groot feest van in de Augustijnenstraat tijdens de Nijmeegse Vierdaagse Feesten. Daarnaast organiseren we het MOUT bierfestival en verzorgen we de horeca op DRIFT en de SMKMRKT.”

Café van Ouds werd vier jaar geleden geopend door vier vrienden: Tinus, Ruud, Niek en Roy, allen met een grote voorliefde voor speciaalbier. De combinatie van gezelligheid, een enthousiast team, de prachtige locatie in hartje centrum en een uitgebreid aanbod aan speciaalbieren en andere lekkernijen zorgt ervoor dat de kroeg is uitgegroeid tot een begrip in Nijmegen en omstreken!

We verwelkomen u graag,

Het Van Ouds team

Annelieke, Mariel, Gwen, Jan, Guido, Tim, Dean, Rick en Reinout verwelkomen je graag in de gezelligste kroeg van Nijmegen! Laat u verrassen door de keuzes van onze gastheren of dames en kom authentiek genieten in Cafe van Ouds.

Annelieke

Annelieke

Annelieke, bedrijfsleidster en bovendien de drijvende kracht achter een enorm hecht personeelteam. Aan ervaring geen gebrek, maar ze blijft zichzelf overtreffen en kent de kneepjes door en door. Een bijzonder gezellige dame die altijd in is voor een drankje en gesprek. Op dinsdag/donderdag avond en zaterdag middag treft u haar met zekerheid achter de toog. Wees welkom!

Anouk

Anouk

Anouk is de naam, de jongste spruit uit de familie met een zeer goed gevoel voor gastvrijheid. Dat ze technisch haar mannetje staat heeft ze bewezen met een 8,9 in de mysterie visit vanuit de brouwerij. Helemaal op der plek achter de bar en graag gezien aan de bezoekerskant van de bar. De Tai Tai is de favoriet deze zomer!

Dennis

Dennis

Dennis, een echte barman zoals hij bedoelt is. Zeer gastvrij, veel productkennis en een bierliefhebber pur sang. Wil je een perfect getapt biertje of advies over een verassend speciaalste? Dan bent u aan het goede adres, komt u lekker zitten en geniet van de avond!

Guido

Guido

Mijn naam is Guido, ik ben uw vaste gezicht op de vrijdag avond en serveer u graag iets verrassende. Mijn favoriete bier is de La Corne, een heerlijke frisse, dorstlessende tripel met gevarieerde hoppen en een prachtige presentatie.

Mariel

Mariel

Yes Mariel hier, een brok energie achter de toog. Ik hou van een heerlijk speciaal biertje waarbij de blondines mijn voorkeur hebben. Met mijn volleybalteam zat ik in februari te borrelen en ik was direct verkocht, drie dagen later stond ik hier achter de bar en vanaf nu krijgen ze me ook niet meer weg ook.

Jan

Jan

Hallo, mijn naam is Jan en ben elke vrijdag aan het werk in dit zeer fijne en gezellige cafe. Momenteel is de witte trappist van de tap mijn favoriete biertje. Een romige witte trappist met een mooie dikke schuimkraag. Ik zou u graag een keer verwelkomen voor een gezellige vrijdagavond in Van Ouds met leuke en unieke biertjes!

Tim

Tim

Mijn naam is Tim, sinds september druk met de sport academie en parttime barman bij van Ouds. Velen zullen mij wellicht kennen van de SMKMRKT barren waar ik voor van Ouds met veel liefde sta. Favoriete bieren heb ik genoeg, recent heb ik de Pohjala Mutant Disco op, als het goed is binnenkort nieuw op de kaart. Een echte IPA met veel hop, bitters en een vleugje citroen.

Oskar

Oskar

Ik ben Oskar, sinds december 2015 barman bij Cafe van Ouds. Hiervoor werkzaam bij enkele andere horeca zaken, maar voel me nu helemaal thuis in deze kleine hut met veel identiteit. Naast mooie bieren biedt het cafe nog veel meer moois en gezelligheid. Als favoriet heb ik de zatte tripel van brouwerij het Ij. Zie ik u binnenkort?

Reinout

Reinout

Mijn naam is Reinout, sinds april 2016 zowel voor de bar als achter de bar te vinden. Op woensdag avond drink ik met de mannen van Priapus in Cafe van Ouds. Favoriete bieren heb ik genoeg, maar ik heb er ook nog genoeg die ik moet leren kennen. Onlangs dronk ik de Viven IPA, een prachtig biertje waarvoor je me wakker mag maken!