Lieve gasten,

We missen jullie nu al!! En jullie missen ons en het bier zeker ook al? Andere tijden vragen om andere initiatieven. Daarom hebben wij iets speciaals voor jullie, zodat jullie ons niet vergeten en tegelijkertijd van Ouds een hart onder de riem kunnen steken.

Plan Coron-A: Wij bieden verschillende bierpakketten aan, waarbij wij rekening hebben gehouden met jullie verschillende voorkeuren. Deze bezorgservice vindt wekelijks plaats op dinsdag- en vrijdagochtend. Wij willen nog steeds een persoonlijke touch geven aan deze leuke bierpakketten; bestel er één (of twee of drie ;-)) en ontvang een videoboodschap van één van je barmannen of -vrouwen die je kent als van ouds.

Plan Coron-B: indien A niet meer van toepassing is, verwelkomen wij jullie graag weer face to face in Café van Ouds!!!!!

Pakketjes:

  • Holy Hop Bierpakket (4 bieren = 15 euro)

De IPA stijl heeft de afgelopen jaren een flinke opmars gehad. De stijl heeft zich met allemaal zijtakken nogal uitgebouwd. Daarom hebben we speciaal vier totaal verschillende stijlen IPA’s gecombineerd. De hop aroma’s en bitterhoppen vliegen om je oren!

  • Blonde Bimbo’s Bierpakket (4 bieren = 13 euro)

Vroeger dronken mensen bier als water, maar dan letterlijk.. omdat men van drinkwater ziek werd. De blondines kennen we al menig jaar. Dit pakket nemen de Belgen het op tegen de Nederlanders; wie brouwt de lekkerste blondine? De Belgen of de Nederlanders?

  • Zieke Zuurtjes Bierpakket (4 bieren = 19 euro)

Vier uiteenlopende stijlen van bijzondere zure bieren met elk een eigen twist. Deze categorie heeft de laatste 2 jaar een flinke opmars gemaakt.. Hoe zuur kun jij hendelen?

  • Black Beauty Bierpakket (4 bieren = 19 euro)

Voor de echte stouterik als je je kopje koffie in wilt leveren voor iets wat hetzelfde smaakt alleen dan mét alcohol. Vier verrassende donkere rakkers die zo zwart zijn als de nacht. Deze bieren komen niet alleen uit Europa….

  • Witte Wasjes / Witte Wolkjes / Wazige Witjes / Willy Wartaal (4 bieren = 12 euro)

Kun je niet wachten tot de zomer? Of heb je de zomer nu al in de bol, maar mist de zomer in je glas. Deze geselecteerde witjes brengt het zomerse gevoel in ieder geval weer ietwat dichterbij, dat je dat maar wit!

  • Vrije Keuze Bierpakket (aantal bier op aanvraag = prijs op aanvraag)

Uiteraard kunnen we je ook verassen met een leuk aanbod. Geef ons door waar je zin in hebt. Hoeveel flesjes/blikken je wilt. Welke bierstijlen je lekker vindt. Op onze Untappd vindt je alles wat we voorradig hebben. Kies uit en we maken er een leuke aanbieding voor je van. Je krijgt reactie per email als je onderstaande formulier vult, uiteraard kan whatsapp ook.

Bezorging:  (meer bestellen = goedkoper)

  • Deze bezorgservice vindt wekelijks plaats op dinsdag- en vrijdagochtend.
  • Afhalen donderdagmiddag 13:00 – 19:00 uur gratis
  • Bezorgkosten regio Nijmegen = 3 euro
  • Bezorgkosten pakketdienst = 8 euro.

Bier bezorgservice van Ouds

6 + 2 = ?