Bent u de gin alchemist? Kom zelf proeven en ervaren hoe u de lekkerste gin en tonics combineert met tal van ingrediënten.  Uiteraard bij van Ouds! We serveren je alle ingrediënten om tal van combinaties te proberen. Kom hem alleen doen, met meerdere mensen of deel een plank dat kan uiteraard ook!

  Prijs:

  • Prijs: € 20,00 per persoon (vanaf 1 personen)

  Arrangement:

  • 3 gin’s: Monkey 47, Hendrixen en Wilderen Double you gin.
  • 3 verschillende tonics: Fever Tree meditarrean, Vlierbes tonic en Thomas Henry premium tonic.
  • 6 verschillende smaken om de gin’s helemaal af te maken
  • Voldoende ijs en glazen

  Ik mocht het proefkonijn zijn  voor de proefplank. Ben sowieso liefhebber van de gin-tonics op de kaart en om die reden mocht ik het ook proberen. Maar fantastisch gepresenteerd en leuk om te doen. Gin heeft zoveel smaken dat er veel te combineren is en steeds smaakt het weer verassend anders. Mijn favoriet is de monkey 47 met komkommer (fris) en rozemarijn. Uiteraard met de Thomas Henry tonic, die is eigenlijk met alles lekker tot op heden. Hij is zeker ook aan te raden voor 2 personen. Dan sluit je hem af met vol glas van de favoriete keuze en ben je voordeliger uit dan 2 planken.

  WillemMaart 2015

  De gin alchemie was mijn idee, er zijn teveel combinaties die stuk voor stuk lekker zijn. Ondanks dat we mooie gin’s hebben op de kaart is het juist leuk om zelf te ontdekken wat bij je past. Vandaar deze tasting waarin je je eigen favoriet kunt maken. Uiteraard kunnen we deze voor je maken als je aangeeft wat je wilt combineren. Hou je niet van gin, kom hem dan eens proberen en laat je verassen. Zeker aan te bevelen!

  GuidoFebruari 2015

  Informatie ontvangen over de Gin Alchemy