Genieten van een verrassend glas wijn, lokale hapjes en een intieme sfeer? Uiteraard bij van Ouds! Wij serveren graag onbekende maar geweldige wijnen, maar vinden het helemaal geweldig om erover te vertellen en jou ervan te zien genieten.

We serveren drie proefglazen wijn, een plank met verschillende happen en vervolgens krijg je ook nog een glas van de wijn die je het best bevallen is. Jullie kunnen zelf kiezen welke drie wijnen je wilt proeven. Drie witte, een mix tussen wit, rose en rood? Elke combinatie is mogelijk! Wij serveren ze en vertellen er nog een klein verhaaltje bij. We hebben altijd de meest verrassende wijnen open, dus geef aan wat je wilt proeven en we leggen je in de watten.

Prijs:

  • Prijs: € 15,00 per persoon (vanaf 2 personen)

Arrangement:

  • 3 glazen om te proeven
  • 1 glas naar keuze daaropvolgend
  • Plankje met lokale hapjes

De High Wine is goed bevallen, we kregen verassende wijnen en konden kiezen uit wit rood en rose of een combinatie hiervan. Wij hadden meest zin in slechte rode wijnen en we hebben genoten van 3 heel verschillende wijnen.  De happen zijn goed, lekker en zeker genoeg. Prima start van de avond, nu lekker op stap!

Eva September 2014

Een high wine aan het einde van de middag is zeker een aanrader. Na werk zochten we een alternatieve manier om onze vergadering te sluiten. Op het gemakje verschillende wijnen geproefd, goed aangevuld met happen. Gaan we zeker vaker doen.

JasperJuni 2014

Informatie ontvangen over de High Wine