Mossels, mossels, mossels! Heerlijk, lekker genieten! De afgelopen jaren zaten we telkens volgeboekt en daarom organiseren we dit jaar twee keer onze mosseldag. De eerste is op 14 oktober en de tweede is op 21 oktober! Vanaf 16.00 uur geniet je van verschillende bokbieren en mossels bereid in dit heerlijke gerstenat.

Voor 15,00 p.p. krijg je van ons genoeg mosselen om een kotter te beginnen, passende sauzen, heerlijke salades en vers gebakken brood. 

Van ons krijg je net als altijd weer het eerste bokbier! Op tap hebben we namelijk weer een leger heerlijke bokbieren en we maken het je niet makkelijk. Je zult moeten kiezen uit een stuk of 8 bokbieren, potdorie wat een straf…

We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus reserveren is handig. Afgelopen jaren was het altijd vol. Uiteraard kun je ook gewoon binnenlopen, maar met het risico dat er geen plek is.

De ticketverkoop voor de Mosseldagen als Van Ouds 2018: 14 & 21 oktober is gestart! Haal snel je ticket voor 15,79 euro (incl servicekosten) en geniet van volop mosselen met heerlijke biertjes.

Tickets Mosseldag als Van Ouds 14 oktober:
bit.ly/Mosseldag14oktober

Tickets Mosseldag als Van Ouds 21 oktober:
bit.ly/Mosseldag21oktober