Een beetje Van Ouds bij je thuis? Dat kan!!!! Zaterdag 4 april 21:00 uur vanaf jouw eigen bank. Bestel nu het ‘live stream’ bier pakket en ga live bier proeven met Mariël. Zij neemt je mee in de wondere wereld van bier. Niet alleen de bekende bierstijlen passeren de revue, maar deze jongedame vindt het juist leuk om een beetje out of the bierbox te denken.

Wellicht drink je dus een bierstijl waarvan je niet wist dat deze bestond! Het leuke van een live stream is dat je hierin vragen kunt stellen, opmerkingen kunt plaatsen, of gewoon kunt kletsen… met andere woorden: interactief! De service die we normaal in de kroeg leveren, brengen we nu naar jouw woonkamer.. want het is net alsof deze barvrouw als van ouds voor je neus staat.

Hoe werkt het?

We sturen je voor de tijd een linkje toe met de livestream. In de live stream kun je ook vragen stellen. Renske verzameld de vragen en reageert op de chats, Mariel doet de proeverij en zal zoveel mogelijk ingaan op de vragen. We doen de proeverij met maximaal 25 deelnemers.

Special guest: barvrouw Renske

Reserveren kan via onderstaande aanmeld formulier. Vol-Vol helaas, we proberen dan een alternatieve tijd.Je ontvangt een betaalkinkje via de Whatsapp.

Let op:
– Het speciaalbierpakket bevat 4 speciaalbieren voor maar € 20:00
– Wij bezorgen gratis de bierpakketten bij jullie thuis op vrijdagochtend in en rondom Nijmegen. Woon je verder weg? Laat even weten.. We zoeken samen naar een oplossing!

Aanmelden voor de online (quarantaine) bierproeverij met Mariël 4 april 21:00

0 + 1 = ?