De Galliërs noemden het Uisge Beagh, levenswater. Wij kennen het als Whisky of whiskey. afhankelijk van het land waar deze vandaan komt. Heb je liever Whisky uit Schotland, Wales, Canada of Japan of kies je voor een Whiskey uit Ierland of de Verenigde Staten.

Waar komen de verschillen tussen deze distillaten vandaan? Wat zijn de gebruiken omtrent dit geweldige product? Alles dat je altijd al hebt willen weten komt op informele wijze aan bod. Onze specialist vertelt gepassioneerd over zijn lievelingsproduct en neemt je mee op smaakavontuur. Heb je voorkeur voor een bepaalde whisky, dan zorgen wij ervoor dat deze er tussen staat.

Wil je er ook iets lekkers naast, dan zorgen we daar uiteraard voor. Een mooie turfgerookte whisky combineert bijvoorbeeld perfect met gerookte zalm. Krachtige worsten halen het beste naar voren uit een whiskey.

Whiskeyproeverij

  • 2 whiskeys
  • 3 whiskys
  • ervaren specialist

Hapjes uitbreiding

  • Gerookte zalm van de Doornik met toast
  • Verschillende soorten Kaas en worst

Kosten

Whiskyproeverij:      € 15,00 per persoon

Hapjes uitbreiding:   € 5,00 per persoon

Stel je vraag of reserveer:

Afgelopen zondag een whisky proeverij gedaan met een stel vrienden in cafe van Ouds! Erg leuk, op informeren manier hebben we een hoop geleerd over dit destillaat. De avond was helemaal af met een dikke sigaar naar keuze en een paar goede glazen na. We komen volgend jaar weer, top uitje!

Tot volgend jaar!

Frits