Zomerfeesten 2019: nog maar….

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Programmering bands en acts Vierdaagse feesten 2019

Kinderprogramma Van Ouds Kidsclub 2019

Borreltafel of eigen taptafel reserveren?

Persbericht 1 juni 2019

Van Ouds Plein tijdens Vierdaagsefeesten op zoek naar nieuw talent

Bij Café Van Ouds is het tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten opnieuw groot feest. Op de oergezellige locatie in de Augustijnenstraat in Nijmegen wordt er traditiegetrouw flink uitgepakt met drie podia, een enorm aanbod aan geweldige live bands, de Van Ouds Kidsclub, de populaire entertainer Happy Miel en het speciale vrijdagavondmoment met – hopen we – voor het vierde jaar op rij een huwelijksaanzoek. Nieuw dit jaar is de zoektocht naar nieuw talent die Café Van Ouds organiseert onder de noemer Nijmegen Has Talent. Iedereen vanaf 6 jaar met een uniek talent krijgt op het Van Ouds Plein de kans om zichzelf te presenteren aan het publiek en maakt daarmee kans om op vrijdagavond voor een bomvol plein op jacht te gaan naar één van de twee hoofdprijzen.

Van Ouds Plein

Jaarlijks weten steeds meer feestgangers de weg te vinden naar het Van Ouds Plein in de Augustijnenstraat in Nijmegen. 6 jaar geleden gestart met 1 podium en een kleine tent, is deze locatie ondertussen niet meer weg te denken uit het feestgedruis tijdens het feest der feesten. Een sfeervolle tent, ruim 25 live acts van hoog niveau, drie podia, volop interactie met entertainer Happy Miel, lekkere speciaalbieren, de schoonste en gezelligste toiletten van de hele stad en altijd iets nieuws en bijzonders te beleven. Dit alles onder de noemer: Van Ouds Plein: het meest muzikale plein van Nijmegen!

Over Café Van Ouds
In het voorjaar van 2013 heeft Café van Ouds haar deuren geopend in hartje centrum Nijmegen. Bij Café van Ouds kun je authentiek genieten. Café van Ouds is een bruin café zoals een bruin café bedoeld is. Een café dat het midden houdt tussen een uitgebreid speciaalbieraanbod, de meest geweldige wijnen en het gevoel van een huiskamer.

De combinatie van gezelligheid, een enthousiast team en de prachtige locatie hartje centrum maakt Café van Ouds tot een begrip in Nijmegen!

Vierdaagsefeesten bij Café Van Ouds van 13 tot en met 19 juli 2019

Augustijnenstraat 33 in het centrum van Nijmegen. Entree is gratis
Meer informatie via
www.zomerfeestennijmegen.nl

———————————————————————————————————

Een impressie van de locatie

De Nijmeegse Vierdaagsefeesten zijn een jaarlijks terugkerend evenement dat sinds 1970 gehouden wordt in de week van de Nijmeegse Vierdaagse. Dat is de derde volle week van juli. Tot 1998 heette het evenement de Zomerfeesten, maar die naam is vervangen door Vierdaagsefeesten om voor de buitenstaanders de link met de wandelmars te vergroten. In de volksmond spreekt men soms nog wel van “de zomerfeesten”.

Tijdens dit evenement treden er in de gehele binnenstad van Nijmegen diverse artiesten op, in zeer uiteenlopende muziekstijlen. Jaarlijks trekken de Nijmeegse Vierdaagsefeesten meer dan 1,4 miljoen bezoekers.