Hé, WE ZIJN ER WEER! We hebben ontzettend veel zin om jullie te zien.
De nieuwe maatregelen zijn gelanceerd en wij hebben meteen een plan de campagne gemaakt. Dit gaat als volgt..

Je kunt vanaf NU jouw plekkie en tijdsblok online reserveren. Klik hieronder om jou plekje nu veilig te stellen!

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Van Ouds evenementen

Van Ouds heeft tal van leuke evenementen voor u. We organiseren tijdens de 4daagse feesten een prachtig feest in de Augustijnenstraat maar zijn ook initiatiefnemer achter speciaalbier festival MOUT. Maar ook in van Ouds zelf hebben we leuke evenementen staan zoals de jaarlijkse Mosseldag, het oud en nieuw feest, pubquizzen en proeverijen. U bent van harte welkom.

Arrangementen bij Van Ouds

Café van Ouds is bij uitstek de plek in het centrum van Nijmegen voor een feestje, lunch, borrel of een proeverij! Van high beer tot wijnproeverij, van whiskey tasting tot gin alchemy en van vrijdagmiddagborrel tot verjaardagen. Klik hier voor de mogelijkheden.

Bieren

Standaard hebben we Kornuit, Van Ouds Blond, Van Ouds Tripel en Tripel Karmeliet.

We hebben maar liefst 16 wisseltaps, met regelmatig wisselende bieren. Met 180 bieren vast op de kaart en regelmatig wisselende specials van zowel tap als fles is er voor ieder wat wils!

    Erg leuke tent in centrum nijmegen. Mooie grand cafe achtige sfeer, maar met een enorm verassend bierassortiment. Hele leuke dingen geproefd! Happen zijn goed, lekkere vibe met name op vrijdag... read more

  avatar thumb tinusw2017
  2/10/2020

    Het bier assortiment is hier heel groot! Personeel heeft ook goede ideeën indien je een bepaalde smaak bier wilt. Ook veel wisselende fusten op de tap.

  avatar thumb X2049RMpatriciac
  10/15/2017

    ‘Pas’ vijf jaar geleden gestart maar binnen no-time een begrip geworden in Nijmegen. Ongeëvenaard en heel verrassend bierassortiment! Personeel heeft grote kennis en is enorm vriendelijk, behulpzaam en servicegericht. ... read more

  avatar thumb willemv551
  3/20/2018