10. Evenementen Timelines: Het verhaal achter Cafe van Ouds

Hé, Cafe van Ouds, staan jullie weleens stil? Zijn jullie ooit klaar?

Heel eerlijk, het antwoord is ‘nee’.  Bij van Ouds proberen we altijd te verbeteren. Nog meer gave en vette dingen doen, dat is wat ons drijft. Kansen zijn er immers om te grijpen, want spijt moet je alleen hebben van dingen die je nooit gedaan hebt. Alles wat we doen is geboren uit onze vriendengroep, waarbij we maar één regel hebben. We moeten er plezier in hebben; doen wat we leuk vinden.

En wat als je dan gevraagd wordt om op de SMKMRKT de complete natte horeca te verzorgen? Uiteraard, dan doe je dat. En met heel veel plezier. En laten die heren nu ook Drift organiseren. Dus dan pakken we dat er ook bij. Met als hoogtepunt de bananenbar (letterlijk) die we geïntroduceerd hebben.

Tevens leek het ons geweldig om mee te doen met de Nijmeegse Bierfeesten (NBF), dus daar gooiden we het balletje op. Helaas kregen we nul op het rekest. En wat doe je als je niet mee mag doen? Dan organiseer je toch zelf een speciaalbierfestival! MOUT Bierfestival Nijmegen was geboren. Een speciaalbierfestival met een ruwer randje. Waar de echte geek-bieren staan. Waar je lekker met de voeten in het gras zit. Waar muziek live is. Waar kinderen hun eigen hoekje hebben.

En als we dan toch iets met bier doen, dan regelen we de evenementen die Jopen Bierbrouwerij op locatie doet toch ook gewoon even. Personeel, aankleding, taps. Voor ons geen probleem.