11.personeelsweekend Timelines: Het verhaal achter Cafe van Ouds

Het allerbelangrijkste voor een goed Café is het personeel. Deze toppers zijn het gezicht van de kroeg, bepalen de sfeer en maken de dag. Een hechte groep, die je waardeert en beloont. Dat is óns personeel.

Uiteraard geven we biercursussen. Uiteraard een wijnproeverij, koffietraining en whiskytasting. Uiteraard drinken we een borrel samen. Uiteraard gaan we samen op stap. Uiteraard helpen we elkaar als het even tegen zit.

Maar af en toe moeten de remmen even los. En gelukkig wilden een aantal vrienden en oudmedewerkers het fort wel even een weekend bewaken. En dus togen we april 2018 af richting een reuzevilla in het pittoreske Olst.

Wat horecamensen doen zo’n weekend? Horecamensen nemen hun werk wel mee op een uitje. Drie schalen vruchten, kruiden, specerijen en jeneverbessen zorgen in samenwerking met een koperen ketel voor de heerlijkste zelfgemaakte gin. Een kas, rookmachine en stroboscoop zorgde voor een privedisco van zes vierkante meter. Drie bavettes, twee picanha’s, kriel in de schil en salades waren voor twee dagen genoeg. En dan nog iets met bier. Speciaalbier. En genoeg ook…