5. Eerste personeel Timelines: Het verhaal achter Cafe van Ouds

“Gaan jullie echt met vijf man een Cafe beginnen? Gaat dat wel goed?” Deze vraag hebben we vaak gekregen. Terecht ook. Maar gelukkig beseften we al vooraf dat we de juiste mensen nodig hadden om van dit Cafe een succes te maken. De zoektocht naar een leuk, gemotiveerd en goed team was dan ook essentieel.

De belangrijkste man die we al snel losgeweekt kregen bij Demain was Erik. Een slimme vent, met een eigen blik op de horeca. Productkennis stond hoog in het vaandel en dat droeg hij dan ook succesvol over op het hele team.

En gelukkig had hij een netwerk waaruit een aantal toppers voort kwamen. Guido voorop! Met 5 jaar en 11 maanden is hij de medewerker die tot op dit moment het record heeft staan. En met topwerk. Maar ook Jan, Guusje, Tara en Dennis waren welkome versterkingen. En gelukkig kregen we het eerste jaar nog meer versterking. Janneke, Malou, Laure, Manon en Florian, allen toppers.

Trots! Ons eigen geweldige team! Zo fijn dat wij als team van vijf eigenaren met relatief weinig ervaring het vertrouwen van deze groep personeelsleden hebben gekregen. Dankzij hen was een geslaagde opening niet mogelijk geweest. De basis van het succes van van Ouds ligt bij hen. Bedankt!