Populaire 4daagselocatie Café Van Ouds biedt ook dit jaar weer unieke borreltafels

Het gonsde vorige zomer door de stad: we hebben er weer gave en supergezellige locatie bij met de Vierdaagsefeesten in Nijmegen! En inderdaad, dat klopt. Bij Café Van Ouds doen we er alles aan om onze gasten geweldige feesten te bezorgen. Met muziek natuurlijk. Heel veel live muziek! We hebben inmiddels ruim 30 live acts van hoog niveau geboekt. En onze toppresentator Happy Miel is er vanzelfsprekend ook.

Natuurlijk zijn de succesacts van afgelopen jaren ook dit jaar weer van de partij met o.a. Bart & Alex, The Charts, De Grote Karaokeshow, Tijgerbrood en Sugar & Spice. Maar we zouden Van Ouds niet zijn als we ook niet tal van nieuwe gave acts zouden programmeren. Kom zelf maar kijken!

Maar muziek is lang niet alles wat we gaan doen. Elke dag vanaf 14.00 uur tal van bijzondere activiteiten. Een verrassend kinderprogramma, muzikale bingo’s, veel rookkanonnen confetti en andere special effects. En dat gaat door tot in de late uurtjes met doorlopend live muziek op één van de drie podia. Voor wat lekkers te eten is er keuze uit van Rookworst van de Hema, bitterballen een vers bereide Wok of frietjes.

Om onze gasten maximaal comfort te verschaffen bieden ook dit jaar weer onze speciale borreltafels aan. Onbekommerd genieten met relaties, collega’s, teamgenoten, buren, vrienden en familie. Wij regelen alles: een eigen tafel, hapjes en uw persoonlijke gastvrouw/gastheer. Ons doel is simpelweg dat je maximaal kunt genieten tijdens dit gezellige evenement! En we zijn ook nog ’s een perfect meeting point voor jouw groep.

 What’s in it for you

We zetten de voordelen van zo’n borreltafel nog even voor je op een rijtje:

  • Een comfortabele eigen bartafel 
  • Lekkere borrelhappen
  • Betalen op rekening
  • Gratis gebruik van toilet voor het gezelschap

Informatie & reserveren

Neem even contact met ons op en we lichten toe wat er allemaal kan. Een eigen tap met 20 liter bier bijvoorbeeld! Ook voor andere vragen staan we je natuurlijk graag te woord. Stuur een mail naar: borreltafel@cafevanoudsnijmegen.nl.

Graag tot ziens bij Café Van Ouds!

De Vierdaagsefeesten vinden plaats van zaterdag 14 juli t/m vrijdag 20 juli 2017

Nieuw bij Van Ouds: de zelftap

Uniek is de mogelijkheid om een zelftap te huren! Uw eigen tafel met daarop een tap met 20 liter gekoeld bier! Blaren op de voeten van de Vierdaagse? Lopen naar de bar hoeft niet meer! Bij Van Ouds kun je dit jaar je eigen tap afhuren! Interesse om een tapje te huren? Mail dan even via onderstaande contactformulier!

Borreltafel Vierdaagse feesten reservering