Sugar & Spice

Stiekem heeft iedereen een voorliefde voor de muziek uit de Jaren ’90. Sugar & Spice is dé 90’s coverband sensatie! Eurodance, boybands, girlgroups: Sugar & Spice speelt het allemaal.

Guilty Pleasures of niet; de artiesten uit de jaren ’90 zijn verantwoordelijk voor veel van de grootste hits ooit. Velen zien de jaren ’90 zelfs als het laatste echte muzikale tijdperk. Of je het daar mee eens bent of niet, het was in ieder geval een legendarische periode.

Sugar & Spice neemt je mee terug in de tijd terwijl zijn met hun fantastische show de absolute top van de ‘90s ten gehore brengt. Ongegeneerd meezingen met de Backstreet Boys? Hakken op DJ Paul Elstak? Met perfectie de danspasjes van de Spice Girls aan je vrienden laten zien? Dan ben je bij Sugar & Spice aan het juiste adres!

MR. Hurricane

MR. Hurricane

Mr. Hurricane houdt, onder zijn koelbloedige uiterlijk, een immens vuur brandende, dat zijn hoogtepunt bereikt als hij zijn strot opentrekt en iedereen met zijn krachtige stem en warme woorden doet smelten.
Ze noemen hem niet voor niks “the Spice” van Sugar & Spice.

MS. Hurricane

MS. Hurricane

Als Mr Hurricane “the Spice” is, is Ms Hurricane zeer zeker “the Sugar”. Met haar vriendelijke lach, lieve oogopslag en zoete stem laat zij ieders hart sneller kloppen. Maar vergis je niet, ook zij herbergt de kracht van een orkaan in haar strottenhoofd.

The Magnet

The Magnet

The Magnet! In zijn sailor outfit heeft hij een bovennatuurlijke aantrekkingskracht.
Dat komt het beste naar voren als hij zijn vingers, sneller dan het oog kan waarnemen, over de juiste snaren laat dansen. Zo brengt hij iedereen in vervoering en moeten de overige leden van Sugar & Spice regelmatig hun best doen niet gehypnotiseerd te worden door zijn virtuositeit .

Professor Wobble

Professor Wobble

Professor Wobble is een moeilijk te peilen lid van Sugar & Spice. Er gaat het gerucht dat hij niet 100% menselijk zou zijn, maar tot op de dag van vandaag heeft echter niemand kunnen bewijzen dat hij een cyborg is. De vermoedens worden wel aangesterkt door zijn vermogen om uit elektrische apparaten klanken te halen die geen mens ooit gehoord heeft. Als je goed naar hem kijkt, lijkt het soms zelfs alsof hij op binair niveau met zijn apparaten communiceert.

Hank the Tank

Hank the Tank

Hank the Tank, met zijn vijfsnarige doomsdaywapen ontpopt hij zich tot een waar beest. Niks is hem te laag en hij zal alles op alles zetten om de haren van het hele publiek op de maat van zijn baslijnen mee te laten trillen. Gelukkig zet hij deze kracht enkel in voor het goede. Hank the Tank kent echter ook een zwakte: mensen die op de 1 en de 3 klappen.

Der Stickmeister

Der Stickmeister

Der Stickmeister‘s talent ontpopte zich al vroeg, toen hij op vierjarige leeftijd betrokken was bij een tragisch auto-ongeval. Toen hij nietsvermoedend op de achterbank een cassettebandje wilde terugspoelen, raakte hij met zijn haren verstrikt in het apparaat. Sindsdien heeft hij de opmerkelijke gave om super strak getimed tot vier te kunnen tellen. Ook verloor hij, opmerkelijk genoeg, het vermogen om vlees te kunnen verwerken. Artsen tasten hierover nog steeds in het duister.

  • Vrijdag 21 juli | 20:30 - 01:00

    Zaterdag 18 Juli 20:00 – 00:30

    Vrijdag 24 Juli 20:30 – 01:00

Onze andere Vierdaagsefeesten bands: