Tafel reserveren Cafe van Ouds Nijmegen

Hoe werkt het:

 • Reserveren is mogelijk voor minimaal 2 en maximaal 4 personen! Wanneer je reserveert voor 3 of 4 personen, gaan we er vanuit dat je tot éénzelfde huishouden behoort. 

 • We werken in verschillende shifts/tijdsblokken 13:00-16:00/16:00-19:00/19:00-22:30/22:30-sluit. Kies je datum en tijdsblok waarop jij wilt komen borrelen! Wil je een lange avond komen borrelen en geen risico lopen dat je tafel gereserveerd is voor een andere groep aan het einde van je shift, dan reserveer je simpelweg twee tijdsblokken.
 • We hebben 28 plekken te vergeven. Je koopt per persoon een plek à €10,-. Zie het als een cadeaubon! Deze reken je af in deze webshop. Deze kosten worden na bij afrekenen van bij je bezoek in mindering gebracht op je rekening!
 • Retourneren is helaas niet mogelijk, wel kun je je gereserveerde plek aan iemand anders geven. De plek blijft echter op jouw naam gereserveerd staan.

Terras: (Van Ouds is druk in de weer met extra terras plekken)

 • Indien het mooi weer en er is extra terrascapaciteit dien je 20 minuten na aanvangstijd van je reservering aanwezig te zijn om je plek op het terras te claimen.
 • Kom je later dan 20 minuten na het begin van je gereserveerde tijdsblok? Geen probleem, als we op terras ruimte hebben kun je direct plaatsnemen. Binnen houden we altijd ruimte voor je vrij, en wanneer het mogelijk is kun je doorschuiven naar buiten.

De plekken die we aanbieden zijn ingericht op 2 personen. We zullen een duidelijke routing in ons café aanleggen, zodat een ieder op veilige afstand van elkaar kan blijven. Van Ouds is zo ingericht dat er 14x 2 mensen veilig kunnen zitten. We hebben een beperkt aantal plaatsen voor gezelschappen van 4 personen. We zijn hard aan het puzzelen om het allemaal goed te laten verlopen.

Indien je betaalt ga je akkoord met de tijdelijke corona-richtlijnen vanuit Café van Ouds. Dat betekent:

 • Je hebt geen klachten en zit niet in de risicogroep. Heb je klachten kom je niet.
 • Je desinfecteert je handen bij aankomst en bij vertrek van ons café (bij binnenkomst / bij de bar en richting toilet staat desinfectie klaar).
 • Bij aankomst wacht je even buiten het café en meld je je bij de gastheren en -dames. We zorgen dat je een passende en schone tafel hebt en dat iedereen veilig in en uit kan lopen.
 • We komen bestellingen opnemen aan tafel en serveren ze ook uit! Afspraken die we hier over maken zullen in het café zichtbaar zijn.
 • De toiletten zijn beneden, 2 dames toiletten en veel ruimte voor afstand bij de heren. Voordat je de trap afgaat is er meer dan genoeg ruimte om elkaar te passeren en ook in de gang beneden is er volop ruimte voor passage. Op de trap vragen we je echter elkaar even de ruimte te bieden zodat iedereen veilig naar toilet kan. Handen wassen was en blijft een verplichting nu ook voorafgaand aan je toiletbezoek.
 • Afrekenen kan alleen met pin, geen contant geld.

We kijken er enorm naar uit je weer te zien, tot gauw!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]