Bar afhuren

Café Van Ouds afhuren?

Heb je een verjaardag, bedrijfsborrel of zoek je een leuk café om je afstudeerborrel te geven?

Bij café Van Ouds bieden we ruimte voor groepen tot wel 300 personen. Voor kleinere gezelschappen verdelen we de ruimte in twee secties, zodat jij en je gasten een eigen plek en deel van de bar hebben!

Op vrijdag en zaterdag is het mogelijk om de gehele locatie exclusief te reserveren vanaf 200 personen! Voor andere dagen van de week gaan we graag in overleg. Laat ons bij je aanvraag weten wat je wensen zijn, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

We begrijpen dat er vaak specifieke wensen zijn, en het is prettig om deze persoonlijk met elkaar af te stemmen. Denk hierbij aan een borrel met een bepaald budget, individuele betalingen of de keuze van dranken, variërend van bier, wijn en fris tot speciaalbieren en sterke dranken. Wellicht wil je ook genieten van heerlijke hapjes van onze uitgebreide borrelkaart, die gedurende de avond aan de bar kunnen worden besteld!

Bij interesse ontvangen we graag jouw aanvraag via ons contactformulier of per e-mail naar info@cafevanoudsnijmegen.nl. We reageren zo snel mogelijk om de details te bespreken. Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring bij café Van Ouds.

14 + 5 =