Events

Speciaalbier Proeverij 28 april

Zondag 28 april van 15:00 tot 18:00

Beste bierliefhebber,

Op zoek naar een unieke en gezellige ervaring voor de echte speciaalbierliefhebber? Zoek niet verder! Café van Ouds in Nijmegen nodigt jou uit voor een onvergetelijke Speciaalbier Proeverij op zondag 28 april, waar het genieten van smaakvolle bieren samengaat met een sfeervolle ambiance.

Wat kun je verwachten:

5 Speciaalbieren: Laat je smaakpapillen dansen met een selectie van vijf bijzondere speciaalbieren, zorgvuldig uitgekozen om je te verrassen en te verwennen.

Begeleiding van een Biersommelier: Leer meer over de kunst van het brouwen en ontdek de verhalen achter elk bier, begeleid door een ervaren biersommelier die zijn passie voor bier met jou deelt.

Borrelhapjes: Laat je zintuigen prikkelen met heerlijke borrelhapjes die perfect samengaan met de smaken van de speciaalbieren.

Afsluitende Live Muziek: Sluit de avond in stijl af met live muziek, waardoor de sfeer nog gezelliger wordt en de ervaring compleet is.

Wanneer: Zondag 28 april, aanvang om 15:00 uur

Kosten: Slechts 30 euro per persoon

Kortom een Speciaalbier Proeverij bij Café van Ouds:

Je eigen vertrouwde omgeving, omringd door vrienden, terwijl je de wereld van bier verkent onder leiding van een ervaren biersommelier. Geniet van een gezellige middag vol verhalen, kennis en heerlijke bieren.

Koop nu je kaarten om je plek te reserveren voor de Speciaalbier Proeverij bij Café van Ouds in Nijmegen. Laat je meeslepen in de wereld van speciaalbieren en beleef een onvergetelijke middag vol gezelligheid en smaaksensaties.

Proost op gezelligheid en heerlijk bier!

 

Met vriendelijke groet,

Café van Ouds – Nijmegen