Events

Vrijmibo organiseren? Met deze tips wordt het zeker een succes!

4 aug, 2023

Als je in Nijmegen woont en je zoekt een leuke plek om een vrijdagmiddagborrel te organiseren, dan is Café van Ouds een geweldige keuze! Dit gezellige café is een populaire plek voor mensen die graag een biertje drinken en met vrienden willen ontspannen. Hieronder vind je tien tips om je te helpen een fantastische vrijdagmiddagborrel bij Café van Ouds te organiseren.

 

1. Plan vooruit:

Reserveer ruim van tevoren een tafel bij Café van Ouds om zeker te zijn van een plek op de drukke vrijdagmiddag. Wil je met een groep komen? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

2. Nodig mensen uit:

Stuur een uitnodiging naar je vrienden en collega’s om ze te laten weten waar en wanneer de borrel plaatsvindt.

3. Bepaal het budget:

Maak van tevoren een budgetplan, zodat je weet hoeveel je kunt besteden aan drankjes en hapjes.

4. Vraag naar speciale bieren:

Café van Ouds heeft een breed assortiment aan bieren, dus vraag gerust om aanbevelingen en probeer iets nieuws.

5. Bestel hapjes:

Café van Ouds heeft een menu met heerlijke hapjes zoals bitterballen, kaasstengels en nacho’s. Bestel wat hapjes om te delen met je vrienden.

6. Maak het gezellig:

Zorg voor wat decoratie zoals ballonnen en slingers om de sfeer te verhogen.

7. Speel een spel:

Café van Ouds heeft bordspellen die je kunt spelen terwijl je van een drankje geniet. Neem je favoriete spel mee of kies er een uit het assortiment van het café.

8. Bestel een cocktail:

Café van Ouds heeft ook een aantal heerlijke cocktails op de kaart staan. Probeer bijvoorbeeld de populaire Gin Tonic.

9. Kom veilig thuis:

Zorg ervoor, wanneer je van plan bent alcohol te drinken, dat je veilig thuis komt. Kom met het OV of de fiets. Blijf je graag lekker lang hangen? Dan is het ook leuk en overnachting te boeken. Dit kan bijvoorbeeld bij een van de nabij gelegen hotels van het Horecalegioen.

10. Geniet ervan:

Ontspan, geniet van je drankje en gezelschap en maak er een onvergetelijke vrijdagmiddag van bij Café van Ouds!

 

Als je op zoek bent naar een leuke plek om een vrijdagmiddagborrel te organiseren in Nijmegen, dan is Cafe van Ouds een geweldige keuze. Je weet nu waar je aan moet denken om een fantastische borrel te organiseren. Geniet vooral van de gezellige sfeer, heerlijke hapjes en drankjes en leuke activiteiten. Veel plezier!

Vier jouw feestje bij Café van Ouds

Het plannen en organiseren van een feestje kan soms een uitdagende taak zijn, maar als je op zoek bent naar de perfecte locatie in Nijmegen, hoef je niet verder te zoeken dan Café van Ouds. Dit gezellige café, gelegen in het hart van Nijmegen, is de ideale plek om een...

Dit is het programma bij Café van Ouds

Café van Ouds, gelegen in het hart van Nijmegen, is al jarenlang een favoriete ontmoetingsplek voor velen. Met zijn warme en uitnodigende sfeer, heerlijke gerechten en brede selectie aan dranken, is dit café de ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een...

Dit zijn de biertrends van dit moment

Bier is een van de oudste en meest geliefde dranken ter wereld. Al eeuwenlang wordt er bier gebrouwen en gedronken, en elk jaar komen er nieuwe trends en smaken bij. Café van Ouds in Nijmegen is voor de echte bierliefhebber de perfecte plek om nieuwe bieren te...